Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin ortam oluşturur.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın vakaları birmebzul bünyeda en pıtrak karşılaşılan ve ciddi tehlikelere hat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şık fiyatlarla malik tamamlanmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya tamam ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı silsile opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile henüz pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page