Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapımızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Dal dokumasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç Yangın Kapısı duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı silsile otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Eğer bir yangın kapısı yürekin hediye mabeyinştırması bünyelıyor ise bu durumda en kazançlı yöntem ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna göre en selim fiyatı eksiltmek olacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yakışır eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Panik pas sebebiyle sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page